ArinnA ArinnA
Forumer.com is hosting this forum for free

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   fchat fChat   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

KiŞiLiĞiNiZi TaNıYıN

Post new topic   Reply to topic    ArinnA Forum Index -> ANK£TL£R
View previous topic :: View next topic  
Author Message
DǻЯqdЗĂđ
DoĞuM GüNü ÇoCuĞu

PostPosted: Fri Mar 02, 2007 4:59 pm    Post subject: KiÅžiLiÄžiNiZi TaNıYıN Reply with quote

http://www.kuizz.com/quizler/quiz.aspx?id=182&t=
Site Admin
Site Admin

PostPosted: Fri Mar 02, 2007 6:15 pm    Post subject: Reply with quote

bn kişiliksiz çıktım :p
SiTe AdMiN
SiTe AdMiN

PostPosted: Fri Mar 02, 2007 9:08 pm    Post subject: Reply with quote

bn o siteye üyeyim bnm kuizim de var orda
abuk ibiÅŸ biÅŸi
Güçlü Klorik
Bu karakter yapsınıa sahip insanalrın en önemli özelliği dışa dönük, yapıcı ve iyimser olmalarıdır. Herkesle kolayca iletişim kurarlar, genellikle lider olma özelliğine sahiptirler. Seçtikleri kariyerde en yükseğe ulaşırlar. Zorlayıcı ve doğru olmayan herşeyi değiştirmek zorunda olduklarını hissederler. Hiçbir zaman sıradan ve uyuşuk değildirler. Ellerinden her iş gelir. Başa geçme ve herşeyi kontrol altına alabilme özellikleri vardır. Zorlukları yenip başarılı olmayı severler. Arkadaşa pek ihtiyaç duymazlar.

buymulş önceden 5 kere yaptım hep farklı oluyo ruh halima göre

ξVaN€S(€N(€^^^^^^^& Ş€BN€M F€RAH
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
DǻЯqdЗĂđ
DoĞuM GüNü ÇoCuĞu

PostPosted: Mon Mar 19, 2007 6:34 pm    Post subject: Reply with quote

Am£L!e wrote:
bn kişiliksiz çıktım :p

şaşırmadım Very Happy
DoĞuM GüNü ÇoCuĞu

PostPosted: Mon Mar 19, 2007 6:39 pm    Post subject: Reply with quote

bu yapıya sahip kişiler kısaca şöyle özetlenebilir. anahtar cümle : düzgün bir şekilde yapalım arzusu : düzgün yapmak duygusal ihtiyaçları : denge duygusu, mekan, sessizlik, duyarlılık en güçlü yönleri : planlama yeteneği vardır, uzun vadeli hedefler belirler, yüksek standart ve ideallere sahiptir, iyi analiz yapar. en zayıf yönleri : KOLAYLIKLA BUNALIMA GİRER, hazırlık için çok zaman harcar, ayrıntılara odaklanır, olumsuzlukları hatırlar, başkalarına şüpheyle yaklaşır. bunalıma girdiği zaman :yaşam düzensizdir, standarlarını tutturamaz, hiç kimse ona aldırış etmiyordur. korktuğu şeyler : gerçek duygularını kimsenin anlamamasından yakınmak, hatalar yapmak, standartlarından ödün vermek zorunda kalmak hoşlandığı insan tipi : ciddi, entellektüel, derin ve akıllıca sohbet edebilen hoşlanmadığı insan tipi : zekası düşük, unutkan, geciken, düzensiz, yapay, kaçamak yanıt veren işteki değerli yanları : ayrıntı duygusu, analiz tutkusu, sabırlı olma, yüksek standartta performans, acı çekenlere karşı şefkat gösterme. gelişme ortamı : hayatı çok ciddiye almaz ve başkalarının mükemmelliyetçi olmasında ısrar etmezse lider olarak : iyi organizasyon yapar, insanların duygularına karşı duyarlıdır. yaratıcılığı vardır, kaliteli performans ister. strese tepkileri : kabuğuna çekilir, bir kitaba dalar, BUNALIMA GİRER vazgeçer ve sorunlarını herkese anlatır. bilinen özellikler : ciddi, duyarlı, terbiyeli, tutum, , titiz ve bakımlı görünüş

tıpkı ben depressed hıhıhı
Post new topic   Reply to topic    ArinnA Forum Index -> ANK£TL£R All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum